Ontstaan


Vanuit zijn zelfstandige osteopathiepraktijk in Rotterdam richtte Roel-Jan Abbas in 1998 Osteopathiepraktijk Rotterdam e.o. B.V. op, de huidige OsteoGroep. Een samenwerkingsvorm met facilitaire diensten ingericht naar de gedachte dat zelfstandige osteopaten de kans moeten krijgen zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor zij op het hoogste kwaliteitsniveau patiënten kunnen behandelen.
 
Het eerste osteopathieconsult, werkend vanuit de nieuwe organisatie, vond plaats op 3 september 1998. De OsteoGroep heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd en de werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid naar praktijkadressen in Maassluis, Middelharnis, Goedereede, Rotterdam Villapark, Rotterdam Westplein en Spijkenisse.
 
Binnen de OsteoGroep delen de osteopaten kennis en ervaring, is er de mogelijkheid van een second opinion, zijn wachtlijsten zo kort mogelijk, kunnen patiënten desgewenst worden doorverwezen naar een collega osteopaat of kunnen behandelingen worden voortgezet op een andere locatie van de OsteoGroep.
 

 

.