Versterking OsteoGroep

15-09-2021

Osteopaat Ruben Kustermans is sinds september 2021 ons team komen versterken op locaties Maassluis en Rotterdam. Rugpijn, hoofdpijn, buikpijn, buikkrampen (huilbaby’s), onrust, whiplash, nekklachten, vermoeidheid, maag- en darmklachten, etc. zijn slechts enkele klachten waarvoor u een osteopaat kunt raadplegen.

“Omdat elke mens, elk lichaam anders is, is een persoonlijke aanpak van groot belang. Als osteopaat ga ik steeds op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw klacht, waarna in samenspraak een plan van aanpak wordt opgesteld. 

Om tot een zo efficiënt mogelijke behandeling te komen, zijn ook de technieken die ik gebruik en de intensiteit waarmee ze worden toegepast steeds aangepast aan de patiënt. Dit maakt dat elke behandeling uniek en op maat is, een aspect van de osteopathie dat mij heel erg aanspreekt.

Voor mij is het erg belangrijk om steeds te blijven groeien in mijn vak en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Daarom zal ik geregeld bijscholingen volgen die mij in staat zullen stellen om u nog beter te helpen!”

Samen met collega-osteopaten Gijs Abbas en Rianne Beijeman staat Ruben klaar om u te helpen op onze bevoorrechte locaties in Rotterdam (Westplein 12) en Maassluis (Elektraweg 2d).  

Bent u benieuwd wat osteopathie voor u kan betekenen, maakt dan een afspraak bij de OsteoGroep via telefoonnummer 088-0100 600.