Versterking OsteoGroep locatie Rotterdam

29-10-2020

Osteopaat Liesbeth Brinkman zal vanaf november 2020 ons team komen versterken. Rugpijn, hoofdpijn, buikpijn, buikkrampen, onrust, whiplash, nekklachten, vermoeidheid, maag- en darmklachten, etc. zijn slechts enkele klachten waarvoor u een osteopaat kunt raadplegen.

Sinds 1996 is Liesbeth met veel plezier werkzaam als fysiotherapeute en sinds 2003 als manueel therapeute. Daarnaast heeft zij verschillende bij- en nascholingscursussen gevolgd, zoals de opleiding haptotherapie aan de Academie voor haptotherapie te Doorn en de verkorte master of science opleiding manuele therapie. Vervolgens heeft ze voor de opleiding osteopathie gekozen.

“Mijn interesse in osteopathie is gewekt nadat ik zelf een zeer positieve ervaring had met een behandeling osteopathie. Het resultaat was zo goed, dat ik zelf dit vak wilde leren. Met name de extra dimensie van het meewegen van de viscerale en craniosacrale aspecten in relatie tot het bewegingsapparaat binnen een behandeling spreekt mij aan. Ik lever graag een positieve bijdrage aan het herstelproces van mensen uitgaand van een holistische visie.”

Samen met collega-osteopaat Gijs Abbas staat Liesbeth klaar om u te helpen op onze bevoorrechte locatie aan de Veerhaven van Rotterdam, Westplein 12. Met de komst van Liesbeth zullen de wachttijden korter worden en kunt u snel terecht met uw klachten.

“Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan als osteopate op het Westplein in Rotterdam. Mijn doel is om bij een behandeling verder te kijken dan alleen de klacht en dus ook naar de  onderliggende oorzaak en de samenhang met andere aspecten van het lichaam, het dagelijks leven en de belasting en belastbaarheid van elk persoon.”