UPDATE 30-04-2020 | Geen osteopathie voor uitzonderingsgevallen

30-04-2020

OOK VOOR UITZONDERINGSGEVALLEN GELDT: GEEN OSTEOPATHIE
Door een onverwachte koerswijziging van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport moeten onze praktijkadressen in Middelharnis, Maassluis, Spijkenisse, Rotterdam-Westplein en Goedereede wederom tijdelijk gesloten worden. In ieder geval tot en met 19 mei 2020. 

Eerder moesten wij onze praktijkadressen volledig sluiten. Op 16 april 2020 mochten wij beperkt open voor mensen met cruciale beroepen of werkzaam binnen vitale processen die dreigen uit te vallen en patiënten waarbij het uitstellen van de behandeling zou kunnen leiden tot irreversibele (onomkeerbare) achteruitgang van het functioneren. Helaas moeten alle praktijken weer sluiten, ook voor de uitzonderingsgevallen zoals deze per 16 april 2020 werden toegestaan door VWS. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft hiermee een koerswijziging gemaakt. De reden hiervan is onbekend.

Het wederom sluiten van de praktijken is zeer lastig aangezien we weten dat er een groep mensen is die onze zorg nu hard nodig heeft! Wij blijven de ontwikkelingen nauwkeurig volgen en hopen onze werkzaamheden binnen korte tijd weer te hervatten.

Alle afspraken (ook acute afspraken) die ingepland staan in de periode 1 mei 2020 tot en met 19 mei 2020 komen hierbij te vervallen. Zodra wij van het kabinet de goedkeuring hebben onze werkzaamheden te hervatten, ontvangt u uiteraard een update van ons.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons onveranderd telefonisch bereiken tussen 9.00 en 14.00 uur via het telefoonnummer 088 - 0100 600 of een e-mail sturen naar info@osteogroep.nl. Wilt u een (vervolg)afspraak maken? Dan kunt u deze zowel telefonisch als online inplannen via onze website. 

Wij vragen u om begrip en zien u graag zo snel als mogelijk weer in onze praktijken. Zorg goed voor uzelf en elkaar.