UPDATE 31-03-2020 | Tijdelijke sluiting OsteoGroep

31-03-2020

Met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt onze praktijkadressen in Middelharnis, Maassluis, Spijkenisse, Rotterdam-Westplein en Goedereede tijdelijk te sluiten. In ieder geval tot en met 28 april 2020. 

Dit is geen gemakkelijke beslissing omdat uw gezondheid juist onze prioriteit is. Maar ondanks al onze extra maatregelen die we de laatste tijd hebben genomen, kunnen we een besmetting tijdens onze behandelingen niet 100% uitsluiten. Ook is door de overheid besloten dat wij in de huidige situatie acute patiënten niet mogen helpen. 

Wij willen verdere verspreiding van het coronavirus via onze praktijken geen kans geven en u, onszelf en onze dierbaren beschermen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat we er alles aan moeten doen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, zodat de ziekenhuizen alle patiënten kunnen blijven behandelen. Wij blijven de ontwikkelingen nauwkeurig volgen en hopen onze werkzaamheden binnen korte tijd weer te hervatten.

Alle afspraken die ingepland staan in de periode 6 april 2020 tot en met 28 april 2020 komen hierbij te vervallen. Zodra wij van het kabinet de goedkeuring hebben onze werkzaamheden te hervatten, ontvangt u uiteraard een update van ons.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons onveranderd telefonisch bereiken tussen 9.00 en 14.00 uur via het telefoonnummer 088 - 0100 600 of een e-mail sturen naar info@osteogroep.nl. Wilt u een (vervolg)afspraak maken? Dan kunt u deze zowel telefonisch als online inplannen via onze website. 

Wij vragen u om begrip en zien u graag zo snel als mogelijk weer in onze praktijken. Zorg goed voor uzelf en elkaar.