​UPDATE 15-03-2020 | Maatregelen OsteoGroep Coronavirus

15-03-2020

Op basis van de huidige adviezen van het RIVM en de NVO (Nederlandse Vereniging van Osteopathie) delen wij hierbij mede dat er op dit moment geen aanleiding is de voorgenomen behandelafspraken te annuleren. Alle ingeplande behandelingen op onze praktijkadressen in Middelharnis, Maassluis, Rotterdam – Westplein, Spijkenisse en Goedereede gaan dus door.

Onverkort blijven alle adviezen, die eerder naar u zijn gecommuniceerd actueel :

  • Osteopaten wassen en desinfecteren hun handen, behandelbank, apparatuur, deurklink in hoge frequentie;
  • Patiënten worden verzocht een badhanddoek mee te nemen en voorafgaand aan de behandeling handen te wassen en of te ontsmetten;
  • In geval van verkoudheid, keelpijn, hoesten, niezen, kortademigheid en koorts behandelafspraak annuleren. Op het moment dat u 10 dagen klachtenvrij bent, kunt u telefonisch via 088 – 0100 600 via het secretariaat een nieuwe afspraak maken;
  • Algemeen advies: was uw handen regelmatig, hoest en/of nies in de binnenkant van de elleboog, schud geen handen en gebruik papieren zakdoekjes.

We blijven de berichten rondom het coronavirus op de voet volgen, passen ons beleid hierop aan waarna we u snel persoonlijk zullen informeren. De updates kunt ook volgen via onze website.