Nieuwe vestiging OsteoGroep in Rotterdam

21-06-2019

Unieke locatie
OsteoGroep heeft met deze nieuwe locatie een pareltje in handen aan de prachtige Veerhaven van Rotterdam (Scheepvaartkwartier). Het pand kenmerkt zich door de ligging met vrij uitzicht over de historische Veerhaven en de Maas. Het Scheepvaartkwartier is bij uitstek de mooiste locatie van Rotterdam, vanwege zijn maritieme en ruim opgezette karakter, prachtige ligging aan de Maas en de klassieke uitstraling van de gebouwen. Het Scheepvaartkwartier geldt als één van de mooiste en meest prominentste locaties voor de zakelijke dienstverlening en is zeer centraal aan de rand van het centrum van Rotterdam gelegen. In het pand waar we gevestigd zitten, staat samenwerken centraal. Via StartDock coworking hebben wij een prachtige behandelruimte ter beschikking op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de centrale hal waar uw osteopaat u komt halen. Zowel per lift als trap is onze behandelruimte toegankelijk. 

Vervoer
Via openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich tram- en busverbindingen (tramlijn 7,8,20,23,25) alsmede metrostation “Leuvehaven”.  Het Westplein is met de auto uitstekend bereikbaar, binnen enkele minuten bereikt u via de Maasboulevard de Ring Rotterdam (A16). Via de Maastunnel is de Ring Rotterdam (A4/A15) binnen enkele minuten bereikbaar. Let op in de omgeving is alleen betaald parkeren mogelijk. Ook stopt de watertaxi recht voor de deur in de Veerhaven. Hiermee bereikt u binnen 2 minuten de Kop van Zuid. 

Osteopathie
Osteopaat Gijs Abbas zal naast zijn werkzaamheden in Maassluis en Rotterdam-Hillegersberg ook praktijk houden aan het Westplein. We streven er naar om op zeer korte termijn de werkzaamheden op het Westplein uit te breiden met een nieuwe collega, waarbij de bezetting groter zal zijn en u op korte termijn terecht bij ons kan voor een osteopathie behandeling. Rugpijn, hoofdpijn, buikpijn, buikkrampen (huilbaby’s), onrust, whiplash, nekklachten, vermoeidheid, maag- en darmklachten, etc. zijn slechts enkele klachten waarvoor u een osteopaat kunt raadplegen. Via een zachte (lichte rek) of stevige benadering (manipulatie) bewerkstelligt de osteopaat via de handen bewegingswinst waardoor de vloeistoffen (bloed, lymfe, hersenvocht, etc.) beter gaan stromen en het zelf genezend vermogen geactiveerd wordt. Osteopathie is een veilige behandelingsmethode. Bent u benieuwd wat osteopathie voor u kan betekenen, maak dan een afspraak bij de OsteoGroep via telefoonnummer 088-0100 600.