OsteoGroep osteopaat rijker!

30-07-2018
Osteopaat Gijs Abbas is per augustus 2018 trotse praktijkhouder bij de OsteoGroep in Maassluis en Rotterdam. Rugpijn, hoofdpijn, buikpijn, buikkrampen (huilbaby’s), onrust, whiplash, nekklachten, vermoeidheid, maag- en darmklachten, etc. zijn slechts enkele klachten waarvoor u een osteopaat kunt raadplegen.

“Mensen helpen bij hun lichamelijke klachten is heel dankbaar werk. Elke patiënt en elke behandeling is weer anders”, zegt Abbas, “dat maakt het zo interessant.” Gijs is als allround osteopaat opgeleid, maar zou zich in de toekomst graag specialiseren in de sport osteopathie. Ik ben dan ook heel blij dat ik op ons praktijkadres aan de Burgemeester de Jonghkade 27 de beschikking heb over een fitnessruimte.
 
Voor zijn opleiding was Abbas vijf jaar van huis. “Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Het is geweldig om al het geleerde dichtbij huis nu in de praktijk te mogen brengen.” Bent u benieuwd wat osteopathie voor u kan betekenen, maak dan een afspraak bij de OsteoGroep via telefoonnummer 088-0100 600 of bekijk onze website www.osteogroep.nl.